Arrow back

Vanliga frågor

Hur gör jag för att gå med i tävlingen?

Det är enkelt. Registrera dig här för ditt Free2Play-sportkonto eller logga in om du redan har ett konto sedan tidigare och svara på frågorna. Får du alla rätt har du chansen att som ensam vinnare ta hem det stora priset eller om ni är flera som svarar rätt delar ni på priset.

Hur lång tid tar det att registrera sig?

Det är superenkelt, på mindre än 20 sekunder har du ett konto. Dessutom är det helt utan kostnad.

Hur många Free2Play-tävlingar är det?

Det är två tävlingar. TVmatchens Free2Play – 1 000 000 kr-spelet hålls mellan 4/6-2021 och 11/6-2021. Den andra Tvmatchen Free2Play-tävlingen med 5000 kr i pris hålls varje dag under mästerskapets gång mellan 12/6-2021 till 11/7-2021.

När kan jag lägga in mina tips och svar på frågorna?

Det kan du göra direkt du har registrerat dig. Du har även chans att ändra dina tips och svar fram till att spelet stänger.

Måste jag sätta in pengar eller lägga ett spel för att kunna delta?

Nej, allt är kostnadsfritt. Det är inga krav på att du ska behöva göra insättningar eller placera spel. Svara på frågorna och skicka in dina tips.

Hur många gånger kan jag delta i varje spelrunda?

Du kan endast delta en gång per spelrunda. För att vara säker på vad som gäller för att delta. Vänligen läs regler och villkor.

När kan jag senast skicka in mina svar?

För Tvmatchens EM-spelet Free2Play med 1  000 000 kr i potten, måste svaren skickas in mellan 4/6-2021 och 11/6-2021, innan den första matchens avspark, fredag 11 juni 2021, kl. 21:00.

För TV-matchens Free2Play-5000 kr-spelet måste svaren skickas in före avspark varje dag innan den första matchen startar mellan 12 juni-2021 och 11 juli-2021. Spelrundan stänger innan avspark och när en ny runda ska starta blir spelarna informerade om det.

Kan jag ändra mina svar innan spelrundan stänger?

Ja, du kan ändra dina svar och tips hur många gånger du vill innan spelrundan stänger.

Finns det en resultattavla för att se hur jag ligger till i tävlingen?

Ja, båda Free2Play-tävlingarna har resultattavlor så att du kan hela tiden kan se hur det går för dig i tävlingen.

Hur många frågor är det i de olika tävlingarna?

TV-matchens Free2Play-1 000 000 kr-spelet kommer att ha 10 frågor som måste besvaras korrekt.

TV-matchens Free2Play- 5000 kr-spelet kommer att ha 7 frågor dagligen som måste besvaras korrekt. Frågorna kommer att uppdateras varje gång en ny runda startar, så att spelarna har en chans att vinna 5000 kr i den dagliga tävlingen.

Hur kommer jag i kontakt med er om jag har några frågor?

Du är välkommen att kontakta oss när du själv känner för det. Du kan antingen välja att skicka ett mejl eller så använder du ”Kontakta oss”-formuläret som finns på sidan.

 

Jag vann! Hur gör jag för att för att ta emot mitt pris?

Alla vinster kommer att betalas ut till spelarens konto inom 5-7 dagar efter att spelrundan har stängt och verifikationsprocessen har startat.

Kan vem som helst delta?

Nej, du måste vara över 18 år för att delta och ha ett giltigt ID-bevis som styrker detta.